5è de primària
Curs 2023-2024
Role-playing en anglès

El role-playing és una estratègia d’ensenyança dinàmica i atractiva que ofereix nombrosos beneficis a les persones que aprenen una llengua. Quan els infants participen en situacions que simulen la vida real tenen l’oportunitat de practicar les seves habilitats de comunicació oral en un entorn segur i divertit.

Alguns dels principals beneficis del role-playing són:

Millora la fluïdesa i la confiança.

Amplia el vocabulari i la gramàtica.

Desenvolupa la comprensió auditiva.

Fomenta la interacció i la col·laboració.

Augmenta la motivació i el compromís.

Desenvolupa l’empatia i la comprensió cultural.

Millora la pronúncia i l’entonació.

Redueix l’ansietat i la por a parlar.

En aquest vídeo na Maria i na Lara, de 5è de primària, mantenen un diàleg en anglès per a treballar la comprensió i l'expressió oral.

Curs 2023-2024
Programació amb Scratch

En l’era digital, la programació s’ha convertit en una habilitat essencial. Per què no donar l’oportunitat als infants d’endinsar-se en aquest món de forma divertida i creativa?

Scratch és l’eina ideal per a iniciar-se en la programació. El seu llenguatge, basat en blocs intuïtius, permet als infants crear animacions, jocs i històries interactives. És una forma divertida, atractiva i educativa perquè els infants aprenguin a pensar de forma crítica, resoldre problemes i ser creatius.

En aquests vídeos n’Álvaro i na Lara, de 5è de primària, ens mostren uns jocs que han creat amb Scratch.

Curs 2023-2024
Joan Miró com a font d'inspiració

Conèixer i interactuar amb les obres dels artistes vinculats a la nostra comunitat pot ajudar a construir vincles més forts dins la societat.

Enguany hem tengut l’oportunitat de conèixer la vida i obra de Joan Miró i hem reproduït algunes de les seves obres.

Què ens ha aportat?

Treball en equip.

Motivació.

Interacció.

Aprenentatge manipulatiu.

Galeria fotogràfica 📸

Curs 2023-2024
Pintam el mural del Serral de les Monges

Els representants de la nostra escola al Consell d'Infants d'Inca han participat en una activitat col·laborativa consistent a pintar el mural del Serral de les Monges. L'objectiu no és només artístic, sinó també persegueix crear comunitat i que els infants desenvolupin el sentit de pertinença a la ciutat. Enhorabona per la feina, el resultat és genial!

📸 Galeria fotogràfica

Curs 2023-2024
Temps de quaresma, temps de reflexió

Amb el dimecres de Cendra iniciam la quaresma.

A la celebració escoltam la paraula de Déu. Jesús ens convida a convertir-nos fent dues coses: cuidar i estimar. Estimar Déu i estimar els altres. Després de la imposició de la cendra pregam perquè Déu ens ajudi a canviar les nostres actituds i accions i a estimar Déu i els altres cada dia més i millor.

Galeria fotogràfica 📸

Curs 2023-2024
La seguretat és el primer

Sempre és un plaer rebre la visita d'en Joan Siquier (policia tutor) i d'en Carlos perquè ens parlen d'aspectes molt importants sobre la seguretat vial. Ens han recordat la necessitat de dur casc quan qualcam en bicicleta o patinet i de posar-se el cinturó quan anam en cotxe. És digne d'admirar l'esperit lluitador d'en Carlos.

Galeria fotogràfica 📸

Curs 2023-2024
Feim mecanografia

Gràcies a les sessions de mecanografia, els alumnes de 5è de primària coneixem millor la disposició de les tecles, incrementam l'eficàcia de la nostra escriptura i adquirim velocitat.

Curs 2023-2024
Rebem la visita de na Mavi García

Hem rebut la visita de na Mavi García, campiona d'Espanya de ciclisme. Ens ha contat els seus inicis en el món del ciclisme i l'esforç que fan els esportistes d'elit. Hem tengut l'oportunitat de fer-li moltes de preguntes per a satisfer la nostra curiositat. Finalment, ens ha signat autògrafs.

En definitiva, ha estat una visita molt productiva i entretenguda. Moltes gràcies, Mavi!

Galeria fotogràfica 📸

Curs 2023-2024
Excursió al Rancho Grande

Els alumnes de 5è i 6è de primària hem anat d'excursió al Rancho Grande. Hem après com preparar un cavall abans de qualcar-lo i hem tengut l'oportunitat de qualcar-ne un i de fer un passeig en carro. També hem vist molts d'animals i hem gaudit jugant al parc i al camp de futbol. Ens ho hem passat d'allò més bé!

Galeria fotogràfica 📸

Curs 2023-2024
Inca, ciutat a 10 minuts

En el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat, els alumnes de 5è de primària hem participat en l'activitat Inca, ciutat a 10 minuts.