4t de primària
Curs 2023-2024
Temps de quaresma, temps de reflexió

Amb el dimecres de Cendra iniciam la quaresma.

A la celebració escoltam la paraula de Déu. Jesús ens convida a convertir-nos fent dues coses: cuidar i estimar. Estimar Déu i estimar els altres. Després de la imposició de la cendra pregam perquè Déu ens ajudi a canviar les nostres actituds i accions i a estimar Déu i els altres cada dia més i millor.

Galeria fotogràfica 📸

Curs 2023-2024
Ruta de senderisme per l'Estelella

Els alumnes de 3r i 4t de primària hem anat d'excursió al camp d'aprenentatge del Palmer. Hem fet una ruta de senderisme per l'Estelella per a conèixer la línia costera d'aquesta zona, les construccions més emblemàtiques (casetes de pescadors, la talaia de defensa), la seva història, la flora i la fauna. Durant l'itinerari hem recollit residus per a fer servei a la comunitat. En definitiva, ha estat un dia ben profitós i a més hem tengut unes condicions meteorològiques estupendes.

Galeria fotogràfica 📸

Curs 2023-2024
Gaudim d'un taller de tir amb fona

Hem gaudit d'una sessió molt entretenguda de tir amb fona. Aquest taller forma part del programa Suma't a l'esport a l'escola, una iniciativa del Consell de Mallorca per a promocionar esports minoritaris i valors saludables. Clica aquí per a saber més coses dels foners baleàrics.

Galeria fotogràfica 📸