3r de primària
Curs 2023-2024
Aprenem de forma activa

En un entorn d’aprenentatge actiu, l’alumne deixa de ser un simple receptor passiu de coneixements i es converteix en el protagonista del seu propi procés d’aprenentatge. Això es tradueix en un aprenentatge significatiu on els continguts no només s’assimilen, sinó que es connecten amb les seves experiències i interessos, donant-los un sentit real. Aquesta metodologia fomenta diversos aspectes crucials en el desenvolupament dels infants:

Motivació.

Autoconcepte.

Expressió emocional.

Millora de l’ensenyament-aprenentatge.

En definitiva, l’aprenentatge actiu aposta per un model centrat en l’alumne i el seu desenvolupament integral.

Galeria fotogràfica 📸

Curs 2023-2024
El joc de la música

Els alumnes de tercer de primària aprenem a través del joc de la música. Aquesta activitat lúdica fomenta que en petits grups es prenguin decisions de forma consensuada mitjançant la resolució de preguntes sobre aspectes treballats a l'àrea de música. És una excel·lent oportunitat per a repassar continguts alhora que compartim moments de qualitat amb els companys.

Galeria fotogràfica 📸

Curs 2023-2024
Celebram Sant Blai

Els alumnes de 3r de primària de tots els centres educatius d'Inca ens hem reunit a Santa Maria la Major per a celebrar la festivitat de Sant Blai.

A més de fer cants amb el pare Vicenç i d'escoltar la paraula de Déu, cada escola ha elaborat una cartolina amb un aspecte de la vida del sant. Els representants han sortit a fer l'exposició.

Acte seguit, s'han beneït els caramel·los i els berenars que cada infant ha portat.

Sant Blai gloriós, deixa'm el xic i emporta't la tos

Galeria fotogràfica 📸

Curs 2023-2024
Ruta de senderisme per l'Estelella

Els alumnes de 3r i 4t de primària hem anat d'excursió al camp d'aprenentatge del Palmer. Hem fet una ruta de senderisme per l'Estelella per a conèixer la línia costera d'aquesta zona, les construccions més emblemàtiques (casetes de pescadors, la talaia de defensa), la seva història, la flora i la fauna. Durant l'itinerari hem recollit residus per a fer servei a la comunitat. En definitiva, ha estat un dia ben profitós i a més hem tengut unes condicions meteorològiques estupendes.

Galeria fotogràfica 📸