6è d'infantil / 5 anys
Curs 2023-2024
Visitam el museu i el parc arqueològic del puig de sa Morisca

Els alumnes d'infantil hem visitat el museu i el parc arqueològic del puig de sa Morisca, que ofereix les següents activitats: visites guiades familiars, tallers didàctics i lúdics, espai audiovisual, rutes de senderisme, àrees de pícnic, zones de joc i observació d'ocells.

D'una manera lúdica i interactiva, ens hem introduït en el món de l'època talaiòtica i hem après com vivien aquelles persones fa més de 2.000 anys, quines eines feien servir, com construïen les seves edificacions i com s'expressaven artísticament.

Ha estat una experiència molt enriquidora i vos animam a fer-hi una visita en família.

Galeria fotogràfica 📸

Curs 2023-2024
Fins l'any qui ve, Jaia Corema!

La Jaia Corema ens ha enviat la darrera carta de quaresma. Ha estat una mescla d'alegria i tristor. Alegria perquè, tal com ens prometé, hem anat al parc a jugar i a menjar les estrelletes que férem als tallers de Pasqua i les xocolatines que ens havia amagat al menjador. I tristor perquè ha estat la darrera visita i ja no en tornarem a saber res més fins l'any qui ve. Moltes gràcies, Jaia Corema, per aquestes set setmanes de visites furtives, consells i sorpreses.

Galeria fotogràfica 📸

Curs 2023-2024
Excursió a Marineland

Els alumnes de 4t, 5è i 6è d'infantil hem anat d'excursió a Marineland.

En aquesta visita hem vist dofins fent acrobàcies espectaculars amb els seus entrenadors; hem conegut aus exòtiques i altres espècies tropicals i hem après aspectes de la seva biologia i hàbitat; hem gaudit d'una ruta pels aquaris observant tota casta de criatures marines; fins i tot hem tengut temps de relaxar-nos a l'àrea de descans i de jugar amb els nostres amics.

En definitiva, aquesta excursió ha estat una excel·lent oportunitat per a gaudir de la companyia d'amics i mestres en un entorn diferent a l'escolar, de crear records inesborrables i d'unir vincles.

Galeria fotogràfica 📸

Curs 2023-2024
Anirem al parc!

Tenim una bona notícia que ens ha comunicat la Jaia Corema: està tan contenta de veure com jugam de bé tots junts, que ens ha convidat a anar al parc la setmana qui ve. Quina emoció! 🥳✨

Galeria fotogràfica 📸

Curs 2023-2024
Aniversaris de març

Hem celebrat els aniversaris dels infants que han fet els anys al març. Molts d'anys i bons!

Galeria fotogràfica 📸

Curs 2023-2024
Ja pensàvem que no vendries!

Ai, Jaia Corema! No trobàvem la carta per enlloc, ja passàvem pena que no vendries. I a la fi, cercant, cercant, l'hem trobada!

Ens ha contat que està molt contenta amb tots nosaltres perquè ha vist que gaudim dels seus regalets. Per això ens ha deixat unes galletes salades delicioses.

I amb tanta de frissor perquè no la véssim, s'ha deixat el ponxo i les ulleres. Que ho és, de despistada!

Moltes gràcies, Jaia Corema! Fins la setmana qui ve!

Galeria fotogràfica 📸

Curs 2023-2024
Projecte de l'antic Egipte

Aquest trimestre hem realitzat un projecte sobre l'antic Egipte. Hem descobert una nova cultura, hem après una escriptura diferent i gràcies a les famílies hem conegut un personatge tan important com na Cleòpatra.

El treball per projectes ajuda els infants a aprendre a aprendre, els motiva a descobrir i, el més important, afavoreix un aprenentatge significatiu.

Els projectes:

Fomenten l’autonomia dels infants.

Els infants són els protagonistes dels seus aprenentatges.

Potencien l’aprenentatge significatiu.

Fomenten el treball en equip.

Els infants se senten motivats.

Connecten amb la realitat.

Exerciten el mètode científic.

Afavoreixen l’autoconfiança i autoestima.

Galeria fotogràfica 📸

Curs 2023-2024
Ni la pluja l'ha aturada!

A pesar de la pluja, la Jaia Corema ha tornat a venir. Ens ha enviat una carta per a contar-nos que està molt contenta amb nosaltres. Sabeu per què? Perquè els infants de 5 anys li vàrem escriure unes cartes precioses que li han encantat. Li han agradat tant que se les ha enduites totes. A més, ens ha regalat uns llapis súper vistosos perquè li facem més sorpreses.

Gràcies, Jaia Corema! 💜👵

Galeria fotogràfica 📸

Curs 2023-2024
8-M: Dia Internacional de les Dones

Al llarg de la setmana hem realitzat diverses activitats amb l'objectiu de:

➡️ Donar visibilitat a les dones de la història.

➡️ Adonar-nos de les dones de la nostra vida.

➡️ Conscienciar de la importància de la igualtat de gènere.

Per totes les dones del món i pels seus drets, seguirem endavant!

Galeria fotogràfica 📸

Curs 2023-2024
Gràcies pel regal!

Aquesta setmana la Jaia Corema ens ha sorprès visitant-nos el dia de la festa de la Beata Francinaina Cirer. Sap el dimoni on es colga! 😊

No vos ho creueu! Anava tan escopetejada perquè no es volia banyar amb la pluja, que li ha caigut el mocador a l'entrada d'infantil. 😅

Tanta sort que ens ha tornat a deixar un detall. Aquesta vegada ha estat un regalet ben útil per a elaborar qualque manualitat a l'escola: ens ha duit fang.

Ah! I ens ha deixat ben clar que hi passarà d'amagat per a veure què n'hem fet. 🥰

Quines ganes d'embrutar-nos les mans i crear coses ben vistoses.

Moltes gràcies, Jaia Corema! 👵

Curs 2023-2024
Pensament computacional i robòtica

El pensament computacional ensenya els infants a pensar com a petits programadors. A través de la robòtica aprenen a descompondre problemes, planificar solucions i seqüenciar accions. Això els ajuda a desenvolupar habilitats que seran útils en la seva vida adulta. 💡

La robòtica i el pensament computacional proporcionen als infants eines per a afrontar un món tecnològic en constant canvi. És com ensenyar-los a parlar un nou idioma digital! 🤖

Curs 2023-2024
Descobrim el clarinet

Hem tengut l'oportunitat de conèixer un dels instruments de vent més fascinants: el clarinet. Hem explorat les diferents parts d’aquest instrument i hem jugat amb els seus sons únics.

La música no només estimula la creativitat i la imaginació, sinó que també contribueix al desenvolupament de les habilitats socials.

Galeria fotogràfica 📸

Curs 2023-2024
Quina il·lusió!

No sabeu la il·lusió que ens fa l'arribada de la Jaia Corema cada setmana. És un moment molt especial que esperam amb emoció. I si a damunt tenim la sort de ser un dels primers testimonis i llavors poder-ho contar als nostres amiguets... això ja no té paraules!

Galeria fotogràfica 📸

Curs 2023-2024
Gestionam les emocions de manera saludable

Identificam les nostres emocions i les expressam de manera saludable. Compartim moments en què ens hem sentit feliços, tristos o preocupats i com hem après a gestionar aquestes emocions.

Parlam sobre la importància de l’acompanyament mutu. Com podem estar al costat dels altres quan necessiten suport? Quines accions senzilles podem realitzar per a fer sentir els nostres amics que estam presents i que els estimam?

Compartim tècniques per a relaxar-nos i expressar les nostres emocions de manera positiva.

Galeria fotogràfica 📸

Curs 2023-2024
La Jaia Corema ja torna a ser aquí!

Quin ensurt ens hem enduit! Fèiem feineta tranquil·lament quan, de cop i volta, hem sentit molt de renou. Era la Jaia Corema, que ha fet tanta de via que no hem estat a temps de veure-la. Això sí, ens ha deixat una carta on ens demana que la tenguem ben present. Com per no tenir-la-hi: ens ha regalat un pòster d'ella mateixa perquè la contemplem cada dia. Que n'és, de protagonista! 😅😊

Curs 2023-2024
Aniversaris de gener

Hem celebrat els aniversaris dels infants que han fet els anys al gener. Molts d'anys i bons!

Galeria fotogràfica 📸

Curs 2023-2024
Així recordarem les ordres del Rei Carnestoltes

Són tantes les ordres que ha promulgat el Rei Carnestoltes que els nins i nines de 6è d'infantil passàvem pena de no recordar-les totes. Per això hi hem posat fil a l'agulla i hem decidit elaborar uns cartells ben vistosos que ens ajudaran a pensar-hi. Què vos sembla? 🎭🎩🧣

Curs 2023-2024
La màgia de l'ukelele

Els alumnes de 5è i 6è d’educació infantil hem conegut l'ukelele. L'hem tocat, hem descobert com està fet i hem cantat per a jugar tots junts. Ha estat molt divertit aprendre música jugant 🤸🏼🎼

Galeria fotogràfica 📸

Curs 2023-2024
Aniversaris de desembre

Hem celebrat els aniversaris dels infants que han fet els anys al desembre. Molts d'anys i bons!

Galeria fotogràfica 📸

Curs 2023-2024
La prehistòria

Aquest trimestre hem treballat la prehistòria. Hem conegut com vivien, què menjaven i tot el que feien els primers homes del paleolític, el neolític i l'edat dels metalls. Ha estat molt interessant!

Galeria fotogràfica 📸

Curs 2023-2024
Racó de la tardor

Amb l'arribada de la tardor vàrem armar un bon racó amb l'ajuda de les famílies. Ens va brindar una excel·lent oportunitat per a desenvolupar diverses activitats d'observació, experimentació i lectoescriptura. Moltes gràcies per la participació!🍁

Galeria fotogràfica 📸

Curs 2023-2024
Visitam la Quely

Hem visitat la fàbrica de la Quely. Ha estat molt interessant conèixer la seva història i veure el procés de fabricació de les galletes. Gràcies!

Galeria fotogràfica 📸

Curs 2023-2024
Aniversaris d'octubre

Hem celebrat els aniversaris dels infants que han fet els anys a l'octubre. Molts d'anys i bons!

Galeria fotogràfica 📸

Curs 2023-2024
Visitam el Museu del Calçat

Els alumnes de 5è i 6è d'infantil hem gaudit d'unes activitats ben entretengudes al Museu del Calçat gràcies a la col·laboració dels alumnes d'Esment.

Galeria fotogràfica 📸

Curs 2023-2024
Aniversaris d'agost i setembre

Hem celebrat els aniversaris dels infants que han fet els anys a l'agost i al setembre. Molts d'anys i bons!

Galeria fotogràfica 📸

Curs 2023-2024
El fil invisible

Aquest dematí ha estat molt especial. Després del retrobament i de contar-nos moltes anècdotes de les vacances, hem fet una dinàmica de grup a partir del llibre El fil invisible, de Míriam Tirado.

Hem escoltat atentament la història i en acabar hem parlat dels vincles que ens uneixen amb les persones que més estimam.

A continuació hem omplit una botella amb un bocí de fil verd.

Per acabar ens hem duit un trosset de fil a ca nostra. Alguns s'han fet polseres i d'altres l'han guardat a la bosseta.

Bon inici de curs!💚

Galeria fotogràfica 📸