5è d'infantil / 4 anys
Curs 2023-2024
Fins l'any qui ve, Jaia Corema!

La Jaia Corema ens ha enviat la darrera carta de quaresma. Ha estat una mescla d'alegria i tristor. Alegria perquè, tal com ens prometé, hem anat al parc a jugar i a menjar les estrelletes que férem als tallers de Pasqua i les xocolatines que ens havia amagat al menjador. I tristor perquè ha estat la darrera visita i ja no en tornarem a saber res més fins l'any qui ve. Moltes gràcies, Jaia Corema, per aquestes set setmanes de visites furtives, consells i sorpreses.

Galeria fotogràfica 📸

Curs 2023-2024
Excursió a Marineland

Els alumnes de 4t, 5è i 6è d'infantil hem anat d'excursió a Marineland.

En aquesta visita hem vist dofins fent acrobàcies espectaculars amb els seus entrenadors; hem conegut aus exòtiques i altres espècies tropicals i hem après aspectes de la seva biologia i hàbitat; hem gaudit d'una ruta pels aquaris observant tota casta de criatures marines; fins i tot hem tengut temps de relaxar-nos a l'àrea de descans i de jugar amb els nostres amics.

En definitiva, aquesta excursió ha estat una excel·lent oportunitat per a gaudir de la companyia d'amics i mestres en un entorn diferent a l'escolar, de crear records inesborrables i d'unir vincles.

Galeria fotogràfica 📸

Curs 2023-2024
Anirem al parc!

Tenim una bona notícia que ens ha comunicat la Jaia Corema: està tan contenta de veure com jugam de bé tots junts, que ens ha convidat a anar al parc la setmana qui ve. Quina emoció! 🥳✨

Galeria fotogràfica 📸

Curs 2023-2024
Aniversaris de març

Hem celebrat els aniversaris dels infants que han fet els anys al març. Molts d'anys i bons!

Galeria fotogràfica 📸

Curs 2023-2024
Ja pensàvem que no vendries!

Ai, Jaia Corema! No trobàvem la carta per enlloc, ja passàvem pena que no vendries. I a la fi, cercant, cercant, l'hem trobada!

Ens ha contat que està molt contenta amb tots nosaltres perquè ha vist que gaudim dels seus regalets. Per això ens ha deixat unes galletes salades delicioses.

I amb tanta de frissor perquè no la véssim, s'ha deixat el ponxo i les ulleres. Que ho és, de despistada!

Moltes gràcies, Jaia Corema! Fins la setmana qui ve!

Galeria fotogràfica 📸

Curs 2023-2024
Ni la pluja l'ha aturada!

A pesar de la pluja, la Jaia Corema ha tornat a venir. Ens ha enviat una carta per a contar-nos que està molt contenta amb nosaltres. Sabeu per què? Perquè els infants de 5 anys li vàrem escriure unes cartes precioses que li han encantat. Li han agradat tant que se les ha enduites totes. A més, ens ha regalat uns llapis súper vistosos perquè li facem més sorpreses.

Gràcies, Jaia Corema! 💜👵

Galeria fotogràfica 📸

Curs 2023-2024
8-M: Dia Internacional de les Dones

Al llarg de la setmana hem realitzat diverses activitats amb l'objectiu de:

➡️ Donar visibilitat a les dones de la història.

➡️ Adonar-nos de les dones de la nostra vida.

➡️ Conscienciar de la importància de la igualtat de gènere.

Per totes les dones del món i pels seus drets, seguirem endavant!

Galeria fotogràfica 📸

Curs 2023-2024
Aniversaris de febrer

Hem celebrat els aniversaris dels infants que han fet els anys al febrer. Molts d'anys i bons!

Galeria fotogràfica 📸

Curs 2023-2024
Gràcies pel regal!

Aquesta setmana la Jaia Corema ens ha sorprès visitant-nos el dia de la festa de la Beata Francinaina Cirer. Sap el dimoni on es colga! 😊

No vos ho creueu! Anava tan escopetejada perquè no es volia banyar amb la pluja, que li ha caigut el mocador a l'entrada d'infantil. 😅

Tanta sort que ens ha tornat a deixar un detall. Aquesta vegada ha estat un regalet ben útil per a elaborar qualque manualitat a l'escola: ens ha duit fang.

Ah! I ens ha deixat ben clar que hi passarà d'amagat per a veure què n'hem fet. 🥰

Quines ganes d'embrutar-nos les mans i crear coses ben vistoses.

Moltes gràcies, Jaia Corema! 👵

Curs 2023-2024
Pensament computacional i robòtica

El pensament computacional ensenya els infants a pensar com a petits programadors. A través de la robòtica aprenen a descompondre problemes, planificar solucions i seqüenciar accions. Això els ajuda a desenvolupar habilitats que seran útils en la seva vida adulta. 💡

La robòtica i el pensament computacional proporcionen als infants eines per a afrontar un món tecnològic en constant canvi. És com ensenyar-los a parlar un nou idioma digital! 🤖

Curs 2023-2024
Descobrim el clarinet

Hem tengut l'oportunitat de conèixer un dels instruments de vent més fascinants: el clarinet. Hem explorat les diferents parts d’aquest instrument i hem jugat amb els seus sons únics.

La música no només estimula la creativitat i la imaginació, sinó que també contribueix al desenvolupament de les habilitats socials.

Galeria fotogràfica 📸

Curs 2023-2024
Quina il·lusió!

No sabeu la il·lusió que ens fa l'arribada de la Jaia Corema cada setmana. És un moment molt especial que esperam amb emoció. I si a damunt tenim la sort de ser un dels primers testimonis i llavors poder-ho contar als nostres amiguets... això ja no té paraules!

Galeria fotogràfica 📸

Curs 2023-2024
Gestionam les emocions de manera saludable

Identificam les nostres emocions i les expressam de manera saludable. Compartim moments en què ens hem sentit feliços, tristos o preocupats i com hem après a gestionar aquestes emocions.

Parlam sobre la importància de l’acompanyament mutu. Com podem estar al costat dels altres quan necessiten suport? Quines accions senzilles podem realitzar per a fer sentir els nostres amics que estam presents i que els estimam?

Compartim tècniques per a relaxar-nos i expressar les nostres emocions de manera positiva.

Galeria fotogràfica 📸

Curs 2023-2024
La Jaia Corema ja torna a ser aquí!

Quin ensurt ens hem enduit! Fèiem feineta tranquil·lament quan, de cop i volta, hem sentit molt de renou. Era la Jaia Corema, que ha fet tanta de via que no hem estat a temps de veure-la. Això sí, ens ha deixat una carta on ens demana que la tenguem ben present. Com per no tenir-la-hi: ens ha regalat un pòster d'ella mateixa perquè la contemplem cada dia. Que n'és, de protagonista! 😅😊

Curs 2023-2024
La màgia de l'ukelele

Els alumnes de 5è i 6è d’educació infantil hem conegut l'ukelele. L'hem tocat, hem descobert com està fet i hem cantat per a jugar tots junts. Ha estat molt divertit aprendre música jugant 🤸🏼🎼

Galeria fotogràfica 📸

Curs 2023-2024
Exploram la tardor

Aquest trimestre ens hem submergit en la tardor. Amb fruits secs, fulles i pinyes hem gaudit de divertides activitats de grafisme i matemàtiques fent que l'aprenentatge sigui tot un joc de descobriments.

Galeria fotogràfica 📸

Curs 2023-2024
Visitam la Quely

Hem visitat la fàbrica de la Quely. Ha estat molt interessant conèixer la seva història i veure el procés de fabricació de les galletes. Gràcies!

Galeria fotogràfica 📸

Curs 2023-2024
Aniversaris de novembre

Hem celebrat els aniversaris de novembre. Molts d'anys i bons!

Galeria fotogràfica 📸

Curs 2023-2024
Aniversaris d'octubre

Hem celebrat els aniversaris dels infants que han fet els anys a l'octubre. Molts d'anys i bons!

Galeria fotogràfica 📸

Curs 2023-2024
Visitam el Museu del Calçat

Els alumnes de 5è i 6è d'infantil hem gaudit d'unes activitats ben entretengudes al Museu del Calçat gràcies a la col·laboració dels alumnes d'Esment.

Galeria fotogràfica 📸

Curs 2023-2024
Aniversaris d'agost i setembre

Hem celebrat els aniversaris dels infants que han fet els anys a l'agost i al setembre. Molts d'anys i bons!

Galeria fotogràfica 📸