Notícies
L'Evangeli de Jesús ens humanitza
Curs 2021-2022

La quaresma és el temps litúrgic en què els cristians ens preparam per a l'esdeveniment central de l'any cristià. L’Evangeli ens ajuda a entendre i a viure el que Jesús ens demana: ser millor persones.

Dimecres de Cendra

L'evangelista Mateu ens recorda que quan feim el bé no només ho veuen els que ens envolten, sinó que Déu Pare, que ens estima, també ho veu i ens recompensarà amb comprensió i ajuda quan ho necessitem.

Ens humanitzam cada vegada que feim un gest d'amor cap als altres i cap a Déu.

Primera setmana de quaresma

Valentia

Jesús va ser valent. Hem d'aprendre d'ell.

En el desert de la vida hauríem d'avançar amb valentia, perquè Déu ens estima. Hauríem d'avançar pel camí de la pau, perquè Déu ens protegeix. Hauríem d'avançar amb fe perquè podem estar segurs que Déu està al nostre costat. Tant com Déu va estar al costat de Jesús.

Segona setmana de quaresma

Pregària

Jesús ens dona la seva llum i ens salva

De vegades, la vida és com una nit fosca. Sentim que estam a les fosques quan patim pèrdues, angoixa, sofriments, malalties, violència... A pics, la vida és així. Però quan trobam Jesús enmig de la fosca, la seva llum ho transforma tot. La seva humanitat, que trobam en les seves paraules i fets, ens ajuden a sanar i a confiar que, amb ell, el món serà un lloc millor.

Tercera setmana de quaresma

Canvi

Jesús ens anima a millorar

Per diverses circumstàncies, de vegades no donam fruit. Però gràcies a Jesús, que ens anima a mostrar la nostra actitud de canviar, podem fer la vida més agradable a les persones que ens envolten.

Quarta setmana de quaresma

Humanitzar

Jesús ens ensenya a perdonar, com el seu pare

Jesús, necessitam rebre una abraçada teva. D'aquestes tan fortes que ens calmin i donin força i energia per a afrontar el moment que vivim. Una aferrada encoratjadora per a somiar de nou amb una vida plena d'alegria i pau. Una abraçada que ens ensenyi a perdonar-nos els uns als altres perquè facem d'aquest món un lloc més humà.

Cinquena setmana de quaresma

Acollida

Jesús respecta la dignitat de la dona

Jesús ofereix un futur d'esperança quan la vida pareix que tanca les portes.