Notícies
Graduació d'infantil
Curs 2019-2020

Estimades famílies,

Moltes vegades hem sentit dir que la vida sempre et sorprèn o que la realitat supera la ficció. I és tan vera...

I, quasi sempre, les experiències que no imaginam viure ens aporten sentiments i vivències tan especials i úniques que, després de la por i la incertesa, resulten tant o més positives i gratificants que en d'altres ocasions.

Just això és el que ens ha passat. Sense adonar-nos-en, hem canviat, ens hem fet més forts i valents. Vosaltres, nins i nines, també ens heu sorprès. I molt! No ho sabeu quant.

Sou els qui més n'heu sabut! Heu demostrat saber estar, paciència infinita, tranquil·litat i positivisme, tan necessaris en aquests moments. I alegria, com només vosaltres sabeu transmetre. Moltíssimes gràcies! Sou grans!

I, com no podia ser d'una altra manera, a la fi vos graduau!

Amb una graduació diferent, sí, però especial i única. Una graduació que sempre recordarem i que serà només vostra. Més merescuda que mai. Enhorabona a totes i a totes! Ja teniu una bona historieta per a contar d'aquí a uns anys. Veis com les experiències que no voldríem haver viscut mai de vegades són les que més ens aporten? Les que ens regalen, les que sumen.

Vull dir adeu donant-vos les gràcies per tot el que m'heu regalat, tot el que m'heu sumat i tot el que heu demostrat. Gràcies per ser un gran grup, per ser una bona pinya. No canvieu: aquest és el vostre gran tresor.

Gràcies, famílies, pel vostre suport, per fer-ho fàcil. Gaudiu també d'aquesta nova etapa que encetau amb els vostres petits: les vostres grans joies.

Sempre seré aquí per a vosaltres. No ho dubteu.

Molta sort i gràcies infinites!

Maria Ramis Amer

Galeria fotogràfica 📸