Notícies
Festa de fi de curs
Curs 2022-2023

Un any més hem celebrat la festa de fi de curs al Palau Municipal d'Esports. L'esdeveniment ha començat amb una desfilada de tots els alumnes, que han creat un passadís humà perquè els nins i les nines de 6è de primària entrassin solemnement a la pista. És el seu darrer any i es mereixien tot el protagonisme.

Acabada la presentació, els alumnes més grans han ballat Barbie Girl, d'Aqua. A continuació, ha estat el torn dels més petits, que han fet una coreografia amb les cançons Hot Stuff, de Donna Summer, Espectacular, de Fangoria, i Noche Ochentera, de Vicco. Després han botat a la pista, successivament, els nins i les nines de 1r de primària, que han ballat al so de Macarena (Los del Río); 2n de primària, que han ballat Wannabe, de les Spice Girls; 3r de primària, amb Eye of the Tiger, de Survivor; 4t de primària, que han ballat un popurri de cançons de Michael Jackson; 5è de primària, que han elegit una mescla de cançons: The Final Countdown (Europe), Material Girl (Madonna), La Copa de la Vida (Ricky Martin) i Be My Lover (La Bouche); i 6è de primària, que han ballat Cruisin' for a Bruisin', del musical Teen Beach Movie.

Finalment, infants i mestres han ballat conjuntament al so de Sarà perché ti amo, de Carolina Márquez, DJ Matrix i Matt Joe.

Galeria fotogràfica 📸