Notícies
Dia Mundial del Medi Ambient
Curs 2021-2022

Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, que tengué lloc el passat 5 de juny, hem realitzat diverses activitats per a implicar-nos en la restauració de l'ecosistema. El lema d'enguany és Reimagina, recrea, restaura.

De bon dematí, els alumnes d'infantil hem fet l'activitat El paracaigudes dels residus, organitzada per l'Ajuntament d'Inca. Mitjançant uns jocs ens hem sensibilitzat sobre la importància de les tres R: reduir, reutilitzar i reciclar.

Després, tots els alumnes de l'escola hem vist dos curtmetratges de Suncine: els d'infantil, Yawati i La máquina, i els de primària, Oasis urbano i El hombre manzano. La visualització d'aquests vídeos en ha permès encetar un debat sobre la biodiversitat, els drets dels animals, els ecosistemes, els residus i la naturalesa.

Per tal d'implicar-nos-hi activament, hem sembrat diverses llavors per a observar-ne el creixement. Cada alumne ha duit un pot amb cotó i hi hem aferrat una etiqueta amb les següents dades: data de la sembra, tipus de llavor i data de germinació.

Galeria fotogràfica 📸