Notícies
Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones
Curs 2020-2021

Hem realitzat diverses activitats emmarcades en el Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones, que se celebra anualment el 25 de novembre.

Els grups d'educació infantil han vist La princesa que feia llaüts, que conta la història d’una princesa que trenca amb els clàssics estereotips de gènere i que pretén sensibilitzar les famílies amb el missatge que transmeten els contes de princeses d’un temps. Les princeses poden esser valentes? Les princeses poden navegar? Poden viure feliçment sense casar-se? Clar que sí!

Els grups d'educació primària han realitzat una activitat on es plantejaven diferents creences sobre com se suposa que són els nins i com se suposa que són les nines. Havien d’escoltar una afirmació i aixecar una careta contenta o trista segons si hi estaven d’acord o no. Després, havien d’expressar la seva opinió per tal de generar un debat. Es pretenia que els infants desenvolupassin una mirada crítica envers els estereotips presents en la nostra societat i que no ajuden a la igualtat entre homes i dones.

Galeria fotogràfica 📸