Notícies
Campanya del Rebost
Curs 2021-2022

Campanya de suport a les necessitats bàsiques

Com cada any, per Nadal posam en marxa la Campanya del Rebost, que és una iniciativa de Càritas Mallorca per a donar suport a les necessitats bàsiques d’alimentació i higiene de les persones i famílies de la nostra illa que ho necessiten.

Són múltiples les raons per les quals les persones i famílies no poden cobrir les seves necessitats bàsiques: el treball precari, la baixa protecció social i la fragilitat humana. Són situacions que generen pobresa i exclusió social i que les famílies no puguin cobrir les necessitats d’alimentació, habitatge, aigua, gas, llum, lleure i cultura.

Aquesta situació s’ha agreujat amb la crisi socioeconòmica i sanitària de la COVID-19 i Càritas Mallorca segueix acompanyant moltes famílies i persones en el seu camí cap a l’exercici dels seus drets. En aquest camí, un dels suports que es fan són les ajudes relacionades amb el dret a l’alimentació i la higiene.

Com podeu col·laborar-hi?

Donant productes bàsics d’alimentació 🥫 i productes d’higiene 🪥 i neteja de la llar 🧼.

💡 Productes alimentaris necessaris: brics de brou, sucre, galletes, cereals i conserves (tomàtiga, paté, sardines, tonyina). En aquests moments, no fa falta ni llet ni oli.

💡 Productes d’higiene i neteja de la llar necessaris: xampú, sabó, dentífrics, bolquers, raspalls de dents, lleixivet i detergent de roba.

🙏 Moltes gràcies per la vostra col·laboració.