Hem celebrat els aniversaris dels infants que fan els anys al gener. Molts d'anys i bons!
Exploram la màgia de l’hivern a través de palanganes d’experimentació. Un món de textures, colors i sensacions que ens transporta al fred i la bellesa d’aquesta estació. Quins beneficis ens aporta?
🔎 Desenvolupam la curiositat i la creativitat.
🤲 Milloram la motricitat fina i la coordinació.
🧠 Estimulam els sentits i afavorim l’aprenentatge actiu.
💬 Fomentam el llenguatge descrivint textures i sensacions.
🤝 Afavorim el joc cooperatiu i les habilitats socials.
Els alumnes d'infantil ens hem duit una gran sorpresa! Hem trobat una carta dels Reis d'Orient i ens han deixat regals molt especials per a jugar i gaudir plegats.
Una manera divertida i efectiva de treballar la motricitat fina és utilitzar pinces per a manipular petits elements decoratius, com ara pompons, estrelles o flòbies de colors vermell, verd i blanc. Els infants poden agafar aquests objectes amb les pinces i classificar-los en palanganes o recipients segons el color o la forma.
Aquesta activitat no només afavoreix la coordinació mà-ull i la destresa manual, sinó que també incorpora una dimensió matemàtica. En classificar, els infants poden comptar els elements, comparar quantitats i identificar patrons, potenciant així les habilitats matemàtiques bàsiques d'una manera lúdica i engrescadora.
Tot i que el Bee-Bot és una eina de robòtica, el seu ús va molt més enllà del simple fet de programar moviments. En activitats com ara formar paraules, els infants desenvolupen habilitats lingüístiques d’una manera lúdica i interactiva. Aquesta combinació de tecnologia i llenguatge fomenta l’aprenentatge actiu i engrescador.
A mesura que dissenyen rutes per a fer arribar el Bee-Bot a les lletres correctes, els alumnes milloren la seva concentració i el raonament espacial. A més, en haver de treballar en grup per a planificar els moviments, es potencien el treball col·laboratiu i la resolució de problemes.
Aquestes activitats no només ensenyen els conceptes bàsics de la robòtica, sinó que integren diferents àrees de coneixement. Així, els alumnes desenvolupen competències lingüístiques, matemàtiques i tecnològiques al mateix temps. El Bee-Bot es converteix en una eina versàtil per a afavorir l’aprenentatge integral, on els infants juguen, creen i aprenen de manera simultània.
D’aquesta manera, la robòtica deixa de ser un objectiu per si mateixa i es converteix en un recurs per a explorar nous camins d’aprenentatge.
A l'escola, cada dia de desembre és especial! Els nins i nines d'infantil comencen el dia amb un moment màgic: van a l’entrada, on està penjat el nostre calendari d’advent, i un alumne obre el sobre del dia.
Què hi troben dedins? Activitats plenes de sorpresa i diversió que ens ajuden a comptar els dies que falten per a Nadal mentre aprenem i jugam.
Música per a despertar somriures.
Lectoescriptura per a fer volar la imaginació.
Experimentació per a descobrir el món.
Art per a deixar anar la creativitat.
Anglès i mates per a seguir aprenent.
Cada sobre és una nova aventura! Així feim que el camí cap a Nadal sigui tan especial com el dia mateix.
Durant els darrers mesos, els nins i les nines d'infantil han explorat la tardor a través d’una gran varietat d’activitats dissenyades per a afavorir el desenvolupament de les seves habilitats de forma divertida i significativa. Aquest treball globalitzat ens ha permès apropar-los en aquesta estació de manera sensorial, creativa i educativa.
Hem treballat la tardor experimentant amb elements naturals com ara magranes, fulles, pinyes i codonys. Aquestes activitats han fomentat la curiositat i l'exploració sensorial, ajudant els infants a desenvolupar el llenguatge descriptiu i les habilitats d’observació.
A través de la manualitat, hem decorat fulles amb tècniques d’estampació utilitzant llegums com a materials per a l'art, i creat arbres de tardor utilitzant diferents eines com ara pipetes i tubs de cartó. Aquestes propostes han estimulat la motricitat fina i han donat lloc a converses sobre colors i formes.
A nivell de lectoescriptura, els infants han treballat vocabulari específic de la tardor i han cercat lletres per a formar paraules relacionades amb aquesta estació. Aquest enfocament lúdic els ajuda a connectar sons i grafies mentre enriqueixen el seu vocabulari.
La sembra de llavors ha estat una oportunitat perfecta per a introduir conceptes de ciències naturals.
Finalment, el joc lliure amb materials de la tardor ha fomentat la creativitat i la imaginació, proporcionant un espai per a expressar-se lliurement i establir connexions personals amb allò que han après.
Gràcies a totes aquestes activitats, els infants no només han après sobre la tardor, sinó que també han desenvolupat habilitats cognitives, motrius i socials que els acompanyaran en el seu creixement.
Seguim aprenent junts! 🍂
A l'etapa d’educació infantil, el joc simbòlic és molt més que diversió: és una porta al món dels adults. Quan els infants juguen a ser metges, cuiners, botiguers o exploradors de la natura, desenvolupen la seva creativitat, empatia i habilitats socials.
Amb una planxa, titelles o uns quants animalets, el seu món s'umpl de màgia i aprenentatges. Observau com exploren, aprenen i, sobretot, gaudeixen!
Jugant, creixen!
Hem celebrat els aniversaris dels infants que fan els anys al novembre. Molts d'anys i bons!
Els alumnes d'infantil i 1r i 2n de primària hem passat una estona molt divertida amb en Tomeu Granera i el seu espectacle El circ del reciclatge.
Amb cançons, malabars i jocs, hem après la importància de reciclar, reutilitzar i tenir cura del planeta. També hem vist com materials reciclats poden servir per a fer màgia i passar-ho bé!
Gràcies, Tomeu, per fer-nos riure i ensenyar-nos tant!
Hem celebrat els aniversaris dels infants que fan els anys a l'octubre. Molts d'anys i bons!
Hem celebrat els aniversaris dels infants que fan els anys a l'octubre. Molts d'anys i bons!
Hem celebrat els aniversaris dels infants que fan els anys a l'octubre. Molts d'anys i bons!
Aprofitant que avui és el dia de santa Úrsula, els alumnes de 4t d'infantil hem après la recepta dels bunyols mitjançant una manualitat ben dolça.
Els racons de mates són espais a l'aula on els infants aprenem jugant. Cada racó té una activitat diferent: comptar, identificar formes, resoldre problemes… Tot manipulant objectes i treballant en grups petits! Així, descobrim el món de les mates de manera divertida i al nostre ritme.
La grafomotricitat creativa és una activitat que combina la motricitat fina amb l'expressió artística. Es basa en exercicis que ajuden a desenvolupar les habilitats necessàries per a escriure, alhora que fomenten la creativitat i la imaginació.
Hem celebrat els aniversaris dels infants que fan els anys a l'agost i al setembre. Molts d'anys i bons!
Els nostres alumnes participen en diverses activitats que fomenten el seu desenvolupament matemàtic i creatiu. Els infants es divideixen en grups de treball per a explorar conceptes matemàtics a través de jocs i manipulatius.
Una de les activitats destacades és el Tetris, on els alumnes treballen en la resolució de problemes i la comprensió de les formes i l'espai. A més, realitzen una activitat de seriacions per a aprendre a ordenar elements segons diferents criteris, una habilitat fonamental en el pensament matemàtic.
Finalment, també experimenten amb imants, creant figures i estructures que estimulen la seva creativitat i el seu pensament lògic. A través d'aquestes experiències, els nostres alumnes no només aprenen matemàtiques, sinó que també desenvolupen habilitats socials i creatives. Cada dia a l'aula és una nova oportunitat per a descobrir i aprendre d'una manera divertida i significativa! 📚✨
La combinació de la grafomotricitat i les seriacions ofereix una experiència educativa completa, estimulant la creativitat i el pensament lògic dels infants.
Per a introduir l'ensenyament de les matemàtiques en l'educació infantil realitzam tasques que permeten als alumnes aprendre els números mitjançant la relació entre els conceptes de símbol i quantitat alhora que reforcen l'habilitat motriu.
Una de les activitats que feim és la que vos mostram a continuació. Els infants segueixen les següents passes:
1. Umplen la silueta del número amb petits objectes com ara ciurons, faves o cornets. Així es familiaritzen amb la forma del número de manera tàctil i visual.
2. Representen el número col·locant a la casella corresponent tants d'objectes com sigui necessari. D'aquesta manera reforcen l'associació del número amb la quantitat corresponent.
3. Escriuen el número diverses vegades emprant el llapis. Així reforcen la motricitat fina i es familiaritzen amb l'escriptura numèrica.
Hem celebrat els aniversaris dels infants que fan els anys al juny i al juliol. Molts d'anys i bons!
Ja ens hem graduat i això significa que aviat deixarem arrere l'etapa d'educació infantil i començarem una nova aventura a primària. Com si es tractàs d'una excursió, els alumnes de 6è d'infantil hem fet una visita a l'aula de 1r de primària per a prendre un primer contacte amb la que serà la nostra classe el curs qui ve. Hem pujat al pis dels grans i no hem pogut evitar emocionar-nos!
Hem celebrat els aniversaris dels infants que han fet els anys al maig. Molts d'anys i bons!
Hem celebrat els aniversaris dels infants que han fet els anys al març. Molts d'anys i bons!
Aquest trimestre hem realitzat un projecte sobre l'antic Egipte. Hem descobert una nova cultura, hem après una escriptura diferent i gràcies a les famílies hem conegut un personatge tan important com na Cleòpatra.
El treball per projectes ajuda els infants a aprendre a aprendre, els motiva a descobrir i, el més important, afavoreix un aprenentatge significatiu.
Els projectes:
Fomenten l’autonomia dels infants.
Els infants són els protagonistes dels seus aprenentatges.
Potencien l’aprenentatge significatiu.
Fomenten el treball en equip.
Els infants se senten motivats.
Connecten amb la realitat.
Exerciten el mètode científic.
Afavoreixen l’autoconfiança i autoestima.
Hem tengut l'oportunitat de conèixer un dels instruments de vent més fascinants: el clarinet. Hem explorat les diferents parts d’aquest instrument i hem jugat amb els seus sons únics.
La música no només estimula la creativitat i la imaginació, sinó que també contribueix al desenvolupament de les habilitats socials.
Hem celebrat els aniversaris dels infants que han fet els anys al gener. Molts d'anys i bons!
Són tantes les ordres que ha promulgat el Rei Carnestoltes que els nins i nines de 6è d'infantil passàvem pena de no recordar-les totes. Per això hi hem posat fil a l'agulla i hem decidit elaborar uns cartells ben vistosos que ens ajudaran a pensar-hi. Què vos sembla? 🎭🎩🧣
Hem celebrat els aniversaris dels infants que han fet els anys al desembre. Molts d'anys i bons!
Aquest trimestre hem treballat la prehistòria. Hem conegut com vivien, què menjaven i tot el que feien els primers homes del paleolític, el neolític i l'edat dels metalls. Ha estat molt interessant!
Amb l'arribada de la tardor vàrem armar un bon racó amb l'ajuda de les famílies. Ens va brindar una excel·lent oportunitat per a desenvolupar diverses activitats d'observació, experimentació i lectoescriptura. Moltes gràcies per la participació!🍁
Hem celebrat els aniversaris dels infants que han fet els anys a l'octubre. Molts d'anys i bons!
Els alumnes de 5è i 6è d'infantil hem gaudit d'unes activitats ben entretengudes al Museu del Calçat gràcies a la col·laboració dels alumnes d'Esment.
Hem celebrat els aniversaris dels infants que han fet els anys a l'agost i al setembre. Molts d'anys i bons!
Aquest dematí ha estat molt especial. Després del retrobament i de contar-nos moltes anècdotes de les vacances, hem fet una dinàmica de grup a partir del llibre El fil invisible, de Míriam Tirado.
Hem escoltat atentament la història i en acabar hem parlat dels vincles que ens uneixen amb les persones que més estimam.
A continuació hem omplit una botella amb un bocí de fil verd.
Per acabar ens hem duit un trosset de fil a ca nostra. Alguns s'han fet polseres i d'altres l'han guardat a la bosseta.
Bon inici de curs!💚
Hem celebrat els aniversaris dels infants que fan els anys al juny i al juliol. Molts d'anys i bons!
Durant les darreres setmanes, els alumnes de 4 i 5 anys hem estat treballant els animals. A partir d’activitats dinàmiques podem potenciar el desenvolupament lingüístic i cognitiu de forma més lúdica.
Els infants participen en activitats interactives on aprenen a identificar diferents animals mitjançant imatges, sons i jocs. Es fomenta el reconeixement visual i auditiu dels animals, ajudant els infants a associar noms amb imatges i sons específics. A més, aprofitam les sessions per a aprendre a escriure els noms dels animals, desenvolupant així habilitats de lectoescriptura.
L'especialista en audició i llenguatge (AL) intenta que aquests jocs ajudin a consolidar els coneixements adquirits d'una manera divertida i interactiva.
Aprendre a sumar pot ser un aprenentatge divertit per als més petits.
Utilitzam objectes perquè puguin comptar i manipular.
Cream situacions reals perquè vegin la utilitat d’aquest aprenentatge.
Representam les imatges que veim i ho plasmam a les làmines autoesborrables.
Ens centram en sumes simples adequades a la seva edat, fomentam la seva autonomia i potenciam un procés d’ensenyament-aprenentatge on els infants són protagonistes en tot moment.
Hem celebrat els aniversaris dels infants que han fet els anys al març. Molts d'anys i bons!
Hem celebrat els aniversaris dels infants que han fet els anys al febrer. Molts d'anys i bons!
Hem tengut l'oportunitat de conèixer un dels instruments de vent més fascinants: el clarinet. Hem explorat les diferents parts d’aquest instrument i hem jugat amb els seus sons únics.
La música no només estimula la creativitat i la imaginació, sinó que també contribueix al desenvolupament de les habilitats socials.
Els alumnes de 5è i 6è d’educació infantil hem conegut l'ukelele. L'hem tocat, hem descobert com està fet i hem cantat per a jugar tots junts. Ha estat molt divertit aprendre música jugant 🤸🏼🎼
Aquest trimestre ens hem submergit en la tardor. Amb fruits secs, fulles i pinyes hem gaudit de divertides activitats de grafisme i matemàtiques fent que l'aprenentatge sigui tot un joc de descobriments.
Hem celebrat els aniversaris de novembre. Molts d'anys i bons!
Hem celebrat els aniversaris dels infants que han fet els anys a l'octubre. Molts d'anys i bons!
Els alumnes de 5è i 6è d'infantil hem gaudit d'unes activitats ben entretengudes al Museu del Calçat gràcies a la col·laboració dels alumnes d'Esment.
Hem celebrat els aniversaris dels infants que han fet els anys a l'agost i al setembre. Molts d'anys i bons!
L'aprenentatge de colors i formes a educació infantil és una part fonamental del desenvolupament cognitiu dels infants. Mitjançant l'exploració de colors i formes comencen a reconèixer i categoritzar el món que els envolta. Aquests conceptes són bàsics per a desenvolupar habilitats de pensament lògic, matemàtic i artístic.
Avui ha estat un dia molt especial perquè ens hem trobat tots els companys a classe. Continuam amb l'adaptació i durant aquest temps ens familiaritzam amb els nous espais, establim rutines i ens relacionam amb els companys i mestres.
Vídeo 📹
Iniciar els nins de 3 anys en noves rutines pot ser un repte però també una gran oportunitat per a fomentar el seu creixement. Han estat uns dies d'adaptació fantàstics!
Vídeo 📹
En aquesta segona jornada del període d'adaptació hem tengut l'oportunitat de conèixer-nos millor i d'aprendre a compartir.
Els alumnes de 3 anys hem superat amb èxit el primer dia d'escola. Som uns campions!
Hem celebrat els aniversaris dels infants que fan els anys al juny i al juliol. Molts d'anys i bons!
Hem celebrat els aniversaris dels infants que han fet els anys al maig. Molts d'anys i bons!
Els alumnes d'infantil hem visitat el museu i el parc arqueològic del puig de sa Morisca, que ofereix les següents activitats: visites guiades familiars, tallers didàctics i lúdics, espai audiovisual, rutes de senderisme, àrees de pícnic, zones de joc i observació d'ocells.
D'una manera lúdica i interactiva, ens hem introduït en el món de l'època talaiòtica i hem après com vivien aquelles persones fa més de 2.000 anys, quines eines feien servir, com construïen les seves edificacions i com s'expressaven artísticament.
Ha estat una experiència molt enriquidora i vos animam a fer-hi una visita en família.
Hem celebrat els aniversaris dels infants que han fet els anys a l'abril. Molts d'anys i bons!
Aprendre a escriure el nom és una de les primeres activitats que acosten els infants a la lectura i a l'escriptura.
El nom propi és identitat, propietat, individualitat, confirma l'infant com a subjecte i el diferencia de la resta. És la primera forma estable dotada de significació, d'aquí la importància de poder-ho escriure a les seves produccions.
A partir del seu nom descobreixen les grafies que el componen, si les seves lletres corresponen també a lletres dels seus companys, si són llargs o curts, si és un nom o dos, que les lletres del seu nom tenen un ordre fix que no pot variar.
El nom propi té un alt significat social per a l'infant perquè és amb allò que l'identificaran sempre els altres. Per això és important treballar-ho als primers cursos de l'educació infantil.
La Jaia Corema ens ha enviat la darrera carta de quaresma. Ha estat una mescla d'alegria i tristor. Alegria perquè, tal com ens prometé, hem anat al parc a jugar i a menjar les estrelletes que férem als tallers de Pasqua i les xocolatines que ens havia amagat al menjador. I tristor perquè ha estat la darrera visita i ja no en tornarem a saber res més fins l'any qui ve. Moltes gràcies, Jaia Corema, per aquestes set setmanes de visites furtives, consells i sorpreses.
Els alumnes de 4t, 5è i 6è d'infantil hem anat d'excursió a Marineland.
En aquesta visita hem vist dofins fent acrobàcies espectaculars amb els seus entrenadors; hem conegut aus exòtiques i altres espècies tropicals i hem après aspectes de la seva biologia i hàbitat; hem gaudit d'una ruta pels aquaris observant tota casta de criatures marines; fins i tot hem tengut temps de relaxar-nos a l'àrea de descans i de jugar amb els nostres amics.
En definitiva, aquesta excursió ha estat una excel·lent oportunitat per a gaudir de la companyia d'amics i mestres en un entorn diferent a l'escolar, de crear records inesborrables i d'unir vincles.
Tenim una bona notícia que ens ha comunicat la Jaia Corema: està tan contenta de veure com jugam de bé tots junts, que ens ha convidat a anar al parc la setmana qui ve. Quina emoció! 🥳✨
Hem celebrat els aniversaris dels infants que han fet els anys al març. Molts d'anys i bons!
Ai, Jaia Corema! No trobàvem la carta per enlloc, ja passàvem pena que no vendries. I a la fi, cercant, cercant, l'hem trobada!
Ens ha contat que està molt contenta amb tots nosaltres perquè ha vist que gaudim dels seus regalets. Per això ens ha deixat unes galletes salades delicioses.
I amb tanta de frissor perquè no la véssim, s'ha deixat el ponxo i les ulleres. Que ho és, de despistada!
Moltes gràcies, Jaia Corema! Fins la setmana qui ve!
A pesar de la pluja, la Jaia Corema ha tornat a venir. Ens ha enviat una carta per a contar-nos que està molt contenta amb nosaltres. Sabeu per què? Perquè els infants de 5 anys li vàrem escriure unes cartes precioses que li han encantat. Li han agradat tant que se les ha enduites totes. A més, ens ha regalat uns llapis súper vistosos perquè li facem més sorpreses.
Gràcies, Jaia Corema! 💜👵
Al llarg de la setmana hem realitzat diverses activitats amb l'objectiu de:
➡️ Donar visibilitat a les dones de la història.
➡️ Adonar-nos de les dones de la nostra vida.
➡️ Conscienciar de la importància de la igualtat de gènere.
Per totes les dones del món i pels seus drets, seguirem endavant!
Hem celebrat els aniversaris dels infants que han fet els anys al febrer. Molts d'anys i bons!
Aquesta setmana la Jaia Corema ens ha sorprès visitant-nos el dia de la festa de la Beata Francinaina Cirer. Sap el dimoni on es colga! 😊
No vos ho creueu! Anava tan escopetejada perquè no es volia banyar amb la pluja, que li ha caigut el mocador a l'entrada d'infantil. 😅
Tanta sort que ens ha tornat a deixar un detall. Aquesta vegada ha estat un regalet ben útil per a elaborar qualque manualitat a l'escola: ens ha duit fang.
Ah! I ens ha deixat ben clar que hi passarà d'amagat per a veure què n'hem fet. 🥰
Quines ganes d'embrutar-nos les mans i crear coses ben vistoses.
Moltes gràcies, Jaia Corema! 👵
El pensament computacional ensenya els infants a pensar com a petits programadors. A través de la robòtica aprenen a descompondre problemes, planificar solucions i seqüenciar accions. Això els ajuda a desenvolupar habilitats que seran útils en la seva vida adulta. 💡
La robòtica i el pensament computacional proporcionen als infants eines per a afrontar un món tecnològic en constant canvi. És com ensenyar-los a parlar un nou idioma digital! 🤖
No sabeu la il·lusió que ens fa l'arribada de la Jaia Corema cada setmana. És un moment molt especial que esperam amb emoció. I si a damunt tenim la sort de ser un dels primers testimonis i llavors poder-ho contar als nostres amiguets... això ja no té paraules!
Identificam les nostres emocions i les expressam de manera saludable. Compartim moments en què ens hem sentit feliços, tristos o preocupats i com hem après a gestionar aquestes emocions.
Parlam sobre la importància de l’acompanyament mutu. Com podem estar al costat dels altres quan necessiten suport? Quines accions senzilles podem realitzar per a fer sentir els nostres amics que estam presents i que els estimam?
Compartim tècniques per a relaxar-nos i expressar les nostres emocions de manera positiva.
Quin ensurt ens hem enduit! Fèiem feineta tranquil·lament quan, de cop i volta, hem sentit molt de renou. Era la Jaia Corema, que ha fet tanta de via que no hem estat a temps de veure-la. Això sí, ens ha deixat una carta on ens demana que la tenguem ben present. Com per no tenir-la-hi: ens ha regalat un pòster d'ella mateixa perquè la contemplem cada dia. Que n'és, de protagonista! 😅😊
Hem celebrat els aniversaris dels infants que han fet els anys al gener. Molts d'anys i bons!
Hem visitat la fàbrica de la Quely. Ha estat molt interessant conèixer la seva història i veure el procés de fabricació de les galletes. Gràcies!
Hem celebrat els aniversaris de novembre. Molts d'anys i bons!
Hem celebrat els aniversaris dels infants que han fet els anys a l'octubre. Molts d'anys i bons!
Ens iniciam en l'exploració de les formes geomètriques al taller de matemàtiques. Hem après què és un cercle, com es veu i les seves característiques bàsiques. Quina emoció veure com surten les formes!
Hem celebrat els aniversaris dels infants que han fet els anys a l'agost i al setembre. Molts d'anys i bons!
Avui el dia ens ha retut molt. Hem fet una dinàmica per a conèixer-nos millor. També hem començat amb les rutines, com per exemple l'elaboració de la primera tasca. Fins i tot hem tengut temps de conèixer les nostres noves amigues: na Popeta i na Palets, que ens acompanyaran tot el curs. Ho hem fet molt bé!
Hem finalitzat satisfactòriament el període d'adaptació 💪😊👏
Treballam les rutines en aquest segon dia d'adaptació.
Els alumnes de 3 anys hem superat amb èxit el primer dia d'escola. Som uns campions!
Els alumnes de 5 anys d'educació infantil i les seves famílies han viscut un moment inoblidable durant la cerimònia de graduació. L'acte ha estat presidit per la tutora, na Bel Oliver, qui ha expressat la seva gratitud a les famílies, companyes i equip directiu per la seva inestimable ajuda i suport al llarg de tota l'etapa d'infantil.
Durant el seu discurs, na Bel ha destacat amb orgull les qualitats úniques de cadascun dels alumnes. Ha elogiat la seva curiositat infinita, la seva creativitat desbordant i la seva capacitat d'aprendre i créixer amb entusiasme.
Amb l'entrega dels diplomes ha clos aquesta etapa, deixant pas a nous reptes i aventures en el camí de l'aprenentatge. La cerimònia de graduació dels alumnes de 5 anys serà un record inesborrable per a tots els presents, i un testimoni de l'èxit i la promesa que duu en si aquest jove talent emergent.
Els alumnes d'infantil, 1r, 2n i 3r de primària hem fruït de l'activitat 𝗧𝗼𝗺𝗲𝘂 𝗚𝗿𝗮𝗻𝗲𝗿𝗮 𝗶 𝗲𝗹𝘀 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗲𝘀 𝗽𝗲𝗿 𝗮 𝗲𝘀𝘁𝗶𝗺𝗮𝗿-𝘁𝗲 𝗺𝗶𝗹𝗹𝗼𝗿. Hem escoltat contes, els hem interpretat, hem jugat al circ i hem après gaudint.
En Tomeu Granera és un pallasso enamorat dels llibres, dels malabars, dels titelles, de la màgia, del monocicle i, sobretot, dels contes inspiradors i biografies que parlen de l’autoestima, de la superació personal, de la superació dels entrebancs de la vida...
Els alumnes de 5 anys d'educació infantil i les seves famílies han viscut un moment inoblidable durant la cerimònia de graduació. L'acte, carregat d'emoció i humor, ha estat presidit per la tutora, na Maria Perelló, qui ha expressat la seva gratitud a les famílies, companyes i equip directiu per la seva inestimable ajuda i suport al llarg de tota l'etapa d'infantil.
Durant el seu discurs, na Maria ha destacat amb orgull les qualitats úniques de cadascun dels alumnes. Ha elogiat la seva curiositat infinita, la seva creativitat desbordant i la seva capacitat d'aprendre i créixer amb entusiasme.
Amb l'entrega dels diplomes ha clos aquesta etapa, deixant pas a nous reptes i aventures en el camí de l'aprenentatge. La cerimònia de graduació dels alumnes de 5 anys serà un record inesborrable per a tots els presents, i un testimoni de l'èxit i la promesa que duu en si aquest jove talent emergent.
Després de dos anys de pandèmia, a la fi hem pogut celebrar la graduació d'infantil així com cal. Ha estat un acte ple d'emocions i d'agraïments. Na Marian ha acomiadat els seus alumnes, i les mamàs han agraït aquests anys de dedicació a la tutora i a les altres mestres que entren dins l'aula.
El curs passat, a causa de la pandèmia del coronavirus, no fou possible fer la tradicional cerimònia de graduació dels alumnes que acaben infantil. Enguany, gràcies a la situació epidemiològica actual, hem pogut celebrar-la, tot i que amb una sèrie de limitacions.
Les tutores de 5 anys, na Bel i na Marian, han donat les gràcies a tots els infants, pares, companys i equip directiu per la seva ajuda i suport.
Els pares també han volgut mostrar el seu agraïment a totes les mestres que d'una manera o una altra han participat en l'educació dels seus fills.
Els infants han aprofitat l'avinentesa per a mostrar als seus pares el ball que han preparat per al fi de curs.
Estimades famílies,
Moltes vegades hem sentit dir que la vida sempre et sorprèn o que la realitat supera la ficció. I és tan vera...
I, quasi sempre, les experiències que no imaginam viure ens aporten sentiments i vivències tan especials i úniques que, després de la por i la incertesa, resulten tant o més positives i gratificants que en d'altres ocasions.
Just això és el que ens ha passat. Sense adonar-nos-en, hem canviat, ens hem fet més forts i valents. Vosaltres, nins i nines, també ens heu sorprès. I molt! No ho sabeu quant.
Sou els qui més n'heu sabut! Heu demostrat saber estar, paciència infinita, tranquil·litat i positivisme, tan necessaris en aquests moments. I alegria, com només vosaltres sabeu transmetre. Moltíssimes gràcies! Sou grans!
I, com no podia ser d'una altra manera, a la fi vos graduau!
Amb una graduació diferent, sí, però especial i única. Una graduació que sempre recordarem i que serà només vostra. Més merescuda que mai. Enhorabona a totes i a totes! Ja teniu una bona historieta per a contar d'aquí a uns anys. Veis com les experiències que no voldríem haver viscut mai de vegades són les que més ens aporten? Les que ens regalen, les que sumen.
Vull dir adeu donant-vos les gràcies per tot el que m'heu regalat, tot el que m'heu sumat i tot el que heu demostrat. Gràcies per ser un gran grup, per ser una bona pinya. No canvieu: aquest és el vostre gran tresor.
Gràcies, famílies, pel vostre suport, per fer-ho fàcil. Gaudiu també d'aquesta nova etapa que encetau amb els vostres petits: les vostres grans joies.
Sempre seré aquí per a vosaltres. No ho dubteu.
Molta sort i gràcies infinites!
Maria Ramis Amer
En un acte molt divertit i emotiu, els infants de 5 anys han celebrat la seva festa de graduació. La seva tutora, na Maria Perelló, ha donat les gràcies a tots els pares, companys i equip directiu per la seva ajuda i suport. En to humorístic, ha revelat les frases o preguntes que repeteixen a diari els alumnes, des de «¡No puedo más!» passant per «¿Puedo coger un cuento?», «¿Cuándo salimos al patio?» o «¡Maria! ¡No me dejan!».
Els pares han volgut mostrar el seu agraïment a totes les mestres que d'una manera o una altra han participat en l'educació dels seus fills, els han obsequiades amb rams de flors i altres detalls i han preparat un vídeo on els infants expressen allò que més els ha agradat del seu pas per educació infantil i la seva relació amb la tutora.